Ανοίγει μέτωπα η Τουρκία - Απειλές κατά Ελλάδας για Ίμια

Ανοίγει μέτωπα η Τουρκία - Απειλές κατά Ελλάδας για Ίμια

Προειδοποίηση προς την Ελλάδα απηύθυνε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ για το θέμα των Ιμίων λέγοντας ότι η Τουρκία έχει πάντοτε μέτρα που μπορεί να λάβει.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου με τον ομόλογό του της Νιγηρίας, ο Τούρκος Πρωθυπουργός είπε ότι “δεν συμβαδίζει με την καλή γειτονία η μεταφορά της κρίσης των Ιμίων του 1996 στη σημερινή εποχή, ούτε και οι δραστηριότητες που προκαλούν νέα κρίση”.

“Ενώ εμείς είμαστε απασχολημένοι με τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας δεν είναι καθόλου ευπρεπές οι γείτονες να διακατέχονται από ενθουσιασμό για το ψάρεμα σε θολά νερά. Και αυτό δεν το αντικρίζουμε θετικά. Αλλά αν γίνει παρόμοια πράξη με αυτή εμείς ως Τουρκία έχουμε πάντοτε μέτρα . Να μην ανησυχεί κανείς”, ανέφερε ο Τούρκος Πρωθυπουργός.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE