ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εικοσάχρονος στο κελί – Τον ‘έφαγε’ η επιδιόρθωση υπολογιστή με παιδικό πορνογραφικό υλικό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εικοσάχρονος στο κελί – Τον ‘έφαγε’ η επιδιόρθωση υπολογιστή με παιδικό πορνογραφικό υλικό

Υπόθεση απόκτησης/ κατοχής παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, για την οποία χθες, στην Λευκωσία συνελήφθη 20χρονος.

Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν χθες σε κατάστημα πώλησης και επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Λευκωσία, μετά από πληροφορία ότι την περασμένη Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, 2018, 20χρονος παρέδωσε στο κατάστημα για επιδιόρθωση ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή, στον οποίο υπήρχαν φυλαγμένα αρχεία με παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Με την άφιξη των μελών της Αστυνομίας στο κατάστημα, αφίχθηκε και ο 20χρονος για να παραλάβει τον υπολογιστή του και στην παρουσία του τα μέλη της Αστυνομίας επιθεώρησαν και εντόπισαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του διάφορα αρχεία παιδικής πορνογραφίας.

Ο 20χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε σωματική έρευνα και σε έρευνα της κατοικίας του που διενήργησαν τα μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και μία συσκευή φύλαξης ηλεκτρονικών δεδομένων, τα οποία παραλήφθηκαν για εξετάσεις.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE