ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον κτύπησε με φτυάρι μέσα στο ίδιο του το σπίτι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον κτύπησε με φτυάρι μέσα στο ίδιο του το σπίτι

Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησαν χθες βράδυ (27/1) μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λευκωσίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής και κατοχής επιθετικού οργάνου.

Συγκεκριμένα, στις 22 Ιανουαρίου, 2018, 37χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την ίδια μέρα τον επισκέφθηκε στην οικία του, στην επαρχία Λευκωσίας, ο 26χρονος ο οποίος τον απείλησε και επιτέθηκε εναντίον του χτυπώντας τον με ένα φτυάρι, τραυματίζοντας τον ελαφρά.

Εναντίον του 26χρονου εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 9.30 χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.