ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον κτύπησε με φτυάρι μέσα στο ίδιο του το σπίτι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον κτύπησε με φτυάρι μέσα στο ίδιο του το σπίτι

Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησαν χθες βράδυ (27/1) μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λευκωσίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής και κατοχής επιθετικού οργάνου.

Συγκεκριμένα, στις 22 Ιανουαρίου, 2018, 37χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την ίδια μέρα τον επισκέφθηκε στην οικία του, στην επαρχία Λευκωσίας, ο 26χρονος ο οποίος τον απείλησε και επιτέθηκε εναντίον του χτυπώντας τον με ένα φτυάρι, τραυματίζοντας τον ελαφρά.

Εναντίον του 26χρονου εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 9.30 χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE