Πανικός με Νεοφύτου και… Ομονοιάτες

Πανικός με Νεοφύτου και… Ομονοιάτες

Οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας είναι έξω φρενών με τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στην Ομόνοια. Από το τέλος του αγώνα γίνεται ένας πανικός στα social media με επίκεντρο το διαιτητή της αναμέτρησης, Νεόφυτο Νεοφύτου.

Τόσο γα την κόκκινη στο Βεσελόφσκι όσα και για την γενική εικόνα και παρουσία του στην αναμέτρηση η οποία χαρακτηρίζεται ως τραγική και προκλητική από τους «ερυθρόλευκους».

Αξίζει να αναφερθεί ότι μικρή μερίδα φίλων της Ομόνοιας με συνθήματα προκάλεσαν εκνευρισμό αλλά και θυμό στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

Σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση υψηλών τόνων που εξελίχθηκε σε ολομέτωπη σύγκρουση, οι πολιτικοί αρχηγοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Omega Δημοκρατία», με το ζήτημα της διαφθοράς να προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE