Πανικός με Νεοφύτου και… Ομονοιάτες

Πανικός με Νεοφύτου και… Ομονοιάτες

Οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας είναι έξω φρενών με τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στην Ομόνοια. Από το τέλος του αγώνα γίνεται ένας πανικός στα social media με επίκεντρο το διαιτητή της αναμέτρησης, Νεόφυτο Νεοφύτου.

Τόσο γα την κόκκινη στο Βεσελόφσκι όσα και για την γενική εικόνα και παρουσία του στην αναμέτρηση η οποία χαρακτηρίζεται ως τραγική και προκλητική από τους «ερυθρόλευκους».

Αξίζει να αναφερθεί ότι μικρή μερίδα φίλων της Ομόνοιας με συνθήματα προκάλεσαν εκνευρισμό αλλά και θυμό στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE