ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον «πρόδωσε» ξανά η γνωστή αδυναμία του…

Τον «πρόδωσε» ξανά η γνωστή αδυναμία του…

Βλέποντας και ξανα-βλέποντας τη φάση του δεύτερου γκολ του ΑΠΟΕΛ, είναι ξεκάθαρη η ευθύνη του Μπρούνο Βάλε. 

Στην εκτέλεση κόρνερ του Ζαχίντ, κόστισε ακριβά η αποτυχημένη έξοδος του Πορτογάλου κίπερ. Η τύχη ήταν με το μέρος του Ισπανού αμυντικού του ΑΠΟΕΛ Ενσούε, η μπάλα χτύπησε πάνω του και πήγε στα δίχτυα…

Έχει λεχθεί πολλάκις, όχι μόνο φέτος, αλλά στα έξι περίπου χρόνια που υπερασπίζεται την εστία του Απόλλωνα ο Βάλε, ότι η μοναδική του αδυναμία είναι οι… έξοδοι του στα “στημένα” των αντιπάλων. 

Κάποτε κοστίζουν, κάποτε όχι. Πολλοί Απολλωνίστες, θυμήθηκαν χθες βράδυ και την αποτυχημένη του έξοδο στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, που είχε ως αποτέλεσμα να ισοφαρίσει με κεφαλιά ο Σίλντεφελντ. 

Ακόμα και οι πιο “σκληροί” επικριτές του Βάλε, θα είναι υπερβολικοί και αχάριστοι να ζητούν το “κρέμασμα” του. Καλύτερα είναι να ελπίζουν ότι θα αποφύγει τέτοιου είδους λάθη, στα συνεχόμενα ντέρμπι που θα έχει η ομάδα τους μέχρι τον Μάιο. 

Κι εμείς εδώ που τα λέμε και τα γράφουμε, σκοπός μας δεν είναι να “φορτώσουμε” τη μεγαλύτερη ευθύνη της χθεσινής ήττας του Απόλλωνα στον Πορτογάλο κίπερ. 

Κατά το παρελθόν έχουν υμνήσει -αρκετές φορές- τον Βάλε για τη συμβολή του στις διακρίσεις της ομάδας τα τελευταία πέντε χρόνια. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top