Τι έλεγε ο Νικόλας για τον β’ γύρο πριν πέντε μήνες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τι έλεγε ο Νικόλας για τον β’ γύρο πριν πέντε μήνες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αναδημοσιεύεται αυτές τις μέρες μια συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ στη Μαρίνα Οικονομίδου («Καθημερινή») στις 24 Σεπτεμβρίου 2017.

Στην εν λόγω συνέντευξη, ο Νικόλας Παπαδόπουλος καλούσε τον κόσμο της Αριστεράς να δώσει τον αγώνα στον β’ γύρο: «Όταν όλοι μας ζητούμε να τερματιστεί η διακυβέρνηση του κ. Αναστασιάδη, είναι λογικό ότι στον β’ γύρο θα πρέπει να στηριχτεί από όλους αυτός που οι πολίτες, με την ψήφο τους στον α’ γύρο, θα έχουν επιλέξει να είναι ο αντίπαλος του κ. Αναστασιάδη».

Φυσικά, τότε ο κ. Παπαδόπουλος εξέφραζε τη βεβαιότητα ότι η δική του υποψηφιότητα θα βρίσκεται στον β’ γύρο. Και καλούσε τον κόσμο της Αριστεράς, μάλλον να υποστηρίξει τη δική του υποψηφιότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Σημαντικές ανακοινώσεις από ΥΠΕΣ - Ουσιαστικές αλλαγές το 2026 σε Πολεοδομία-Κτηματολόγιο

VIDEO: Σημαντικές ανακοινώσεις από ΥΠΕΣ - Ουσιαστικές αλλαγές το 2026 σε Πολεοδομία-Κτηματολόγιο

Το 2026 προχωρούμε με ουσιαστικές αλλαγές στα Τμήματα Πολεοδομίας και Κτηματολογίου, με στόχο σύγχρονες υπηρεσίες, λιγότερη γραφειοκρατία και καλύτερη εξυπηρέτηση αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου.