Σύνδεμος Κατόχων Αξιογράφων: Ψήφο κατά συνείδηση

Σύνδεμος Κατόχων Αξιογράφων: Ψήφο κατά συνείδηση

Ψήφο κατά συνείδηση αποφάσισε για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων, που συνήλθε το απόγευμα της Πέμπτης (1/2) στη Χοιροκιτία, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φοίβος Μαυροβουνιώτης.

Ο κ. Μαυροβουνιώτης ανέφερε πως πριν την σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, όπου παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν οι προτάσεις των δύο υποψηφίων.

Το ΔΣ, είπε, αποφάσισε την κατά συνείδηση ψήφο για να διατηρήσουμε την ενότητα στον Σύνδεσμο και η πρόταση κατατέθηκε στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.

«Στη Γενική Συνέλευση αναπτύχθηκαν διάφορα επιχειρήματα, αλλά τελικά καταλήξαμε ότι το καλύτερο υπό τις περιστάσεις θα ήταν η ψήφος κατά συνείδηση», είπε, προσθέτοντας ότι ο Σύνδεσμος δεν θέλησε να καταλήξει στην επιλογή «κανέναν».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE