ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παρεξηγήθηκαν και έπιασε το πιστόλι ο 44χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παρεξηγήθηκαν και έπιασε το πιστόλι ο 44χρονος

 Συνελήφθη γύρω στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου (03/02) και τέθηκε υπό κράτηση, 44χρονος κάτοικος Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, απειλής βιαιοπραγίας και παράνομης μεταφοράς αεροβόλου όπλου. 

Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν γύρω στις 11.30 to βράδυ στην οδό Ρηγαίνης στη Λευκωσία, μετά από πληροφορία για συμπλοκή. 

Εκεί συνάντησαν κάτοικο Λευκωσίας ο οποίος ανάφερε στα μέλη της Αστυνομίας ότι, μετά από παρεξήγηση με 44χρονο, ο τελευταίος τον απειλήσει με τη χρήση πιστολιού. 

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους Αστυνομικούς, κατάφερε και απέσπασε το πιστόλι από τον 44χρονο.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για έμφορτο αεροβόλο πιστόλι, για το οποίο ο 44χρονος έχει τη σχετική άδεια κατοχής.

Τόσο ο 44χρονος όσο και το αεροβόλο πιστόλι, μεταφέρθηκαν στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό όπου, εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης βάσει του οποίου συνελήφθη. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις. 

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE