Tρομερό θανατηφόρο στα κατεχόμενα- Νεκρός 27χρονος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Tρομερό θανατηφόρο στα κατεχόμενα- Νεκρός 27χρονος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

27χρονος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 2/2.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τ/κ μέσα ενημέρωσης, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 20:00 το βράδυ, όταν το όχημα του θύματος συγκρούστηκε με φορτηγό.

Το τροχαίο που οδήγησε στον θάνατο τον 27χρονο, σημειώθηκε στον δρόμο της κατεχόμενης Λευκωσίας – Αμμοχώστου.

Ο 27χρονος Tolga Ozkirac, ήταν ο οδηγός του ενός οχήματος, που επέβαινε ακόμη ένα πρόσωπο, το οποίο όπως και ο οδηγός του βαν τραυματίστηκαν αλλά δεν κινδυνεύουν οι ζωές τους.

Το θύμα, είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του οχήματός του. 

Να σημειωθεί ότι, το Σάββατο 3/2, ο οδηγός του βαν συνελήφθη από την ‘αστυνομία’.

Η εικόνα του ενός από τα δύο οχήματα, συγκλονίζει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE