ΕΚΛΟΓΕΣ: Οι προβλέψεις των επιτελείων – Από 6 μέχρι και 9 μονάδες η διαφορά

ΕΚΛΟΓΕΣ: Οι προβλέψεις των επιτελείων – Από 6 μέχρι και 9 μονάδες η διαφορά

Προβλέψεις επί των προβλέψεων…

Εν αναμονή των Exit Polls των καναλιών, παρουσιάζουμε στο παρόν δημοσίευμα προβλέψεις που έχουν κάνει τα επιτελεία βάσει των δικών τους δεδομένων.

Το επιτελείο του Σταύρου Μαλά προέβλεπε ότι η μάχη θα κριθεί στις 6-7 μονάδες, ενώ αντίθετα αυτό του Νίκου Αναστασιάδη, έδειχνε ότι η διαφορά θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και τις 9 μονάδες.

Εμείς πάντως θα περιμένουμε την κάλπη να μιλήσει και την επίσημη καταμέτρηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE