ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγριεύει η κόντρα στο ΔΗΚΟ: Δεν πάτησαν στο πειθαρχικό οι «αποστάτες»- Έριξαν «πόρτα» στους δικηγόρους τους

Αγριεύει η κόντρα στο ΔΗΚΟ: Δεν πάτησαν στο πειθαρχικό οι «αποστάτες»- Έριξαν «πόρτα» στους δικηγόρους τους

Συνεδριάζει από τις 15:00 το πειθαρχικό συμβούλιο του ΔΗΚΟ με σκοπό να επιβληθούν ποινές  στα 22 στελέχη του ΔΗΚΟ που στήριξαν υποψήφιο άλλου κόμματος και όχι τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο ΔΗΚΟ: Άμεσα στο Πειθαρχικό οι 22 «αντιφρονούντες» - VIDEO

Οι…κατηγορίες που βαρύνονται είναι η επίδειξη αντικομματικής και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς, ενώ οι ποινές περιλαμβάνουν από επίπληξη μέχρι και διαγραφή.

Όπως όλα δείχνουν όμως οι 22, τους οποίους χαρακτηρίζουν ως αποστάτες, δεν είχαν καμία διάθεση να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και να βρεθούν ενώπιον μιας «δίκης» στα γραφεία του κόμματος για αυτό και απέστειλαν (κάποιοι από αυτούς) δικηγόρους, που βρήκαν όμως κλειστές πόρτες.

H αιτιολογία που δόθηκε ήταν ότι δεν μπορεί ένας δικηγόρος να παρευρεθεί σε εσωκομματική διαδικασία, έστω και αν αυτή είναι με τη μορφή της «δίκης». Την ίδια στιγμή, οι τρεις νομικοί που εκπροσωπούσαν την «ομάδα των 22» χαρακτήρισαν την διαδικασία ως παράτυπη μιας και όπως υποστηρίζουν η θητεία του πειθαρχικού συμβουλίου έχει εκπνεύσει.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 19:00 με το «ρήγμα» στο ΔΗΚΟ να μεγαλώνει, τις αντιδράσεις να εντείνονται και την επόμενη μέρα στο κόμμα του κέντρου να είναι μάλλον χλωμή.

 

Σχετικό άρθρο: Παραπέμπονται τα 22 «μαύρα πρόβατα» στο πειθαρχικό του ΔΗΚΟ - ΟΝΟΜΑΤΑ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top