Τότε που τα έκανε όλα ο Noύνο Ασίς!

Τότε που τα έκανε όλα ο Noύνο Ασίς!

Πάνε περίπου δυο χρόνια, από την τελευταία φορά που πέρασε με διπλό από το “Αντώνης Παπαδόπουλος” η Ομόνοια. Γενικά την τελευταία δεκαετία, κάθε άλλο παρά αφιλόξενη έδρα είναι για τους πράσινους το γήπεδο της Κυρίας. 

Όσον αφορά το τελευταίο ματς που έφυγαν νικητές οι παίχτες του τριφυλλιού, ήταν στις 16 Απριλίου του 2016, στο πλαίσιο της Β φάση του πρωταθλήματος. 

Ήταν παιχνίδι που έβαλε δυνατά την υπογραφή του, ο “μάγος” Νούνο Ασίς, αφού έβαλε το πρώτο γκολ και έδωσε μια ασίστ, στη νίκη με 0-3 επί της Ανόρθωσης. 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα στοιχεία για το παιχνίδι

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.