LIFESTYLE

Η συγκινητική φωτογραφία της Έλσας Αναστασιάδη για την επανεκλογή του πατέρα της

Η συγκινητική φωτογραφία της Έλσας Αναστασιάδη για την επανεκλογή του πατέρα της

Με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία συνεχάρη η Έλσα Αναστασιάδη τον πατέρα της για την επανεκλογή του.  

Η Έλσα Αναστασιάδη Λούτσιου, την Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια άκρως συγκινητική φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε την  Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, έξω από το Λανίτειο γυμνάσιο της Λεμεσού.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία η Έλσα αγκαλιάζει σφιχτά τον λατρεμένο της πατέρα, ενώ πίσω της ακολουθεί ο σύζυγός της και δίπλα της στέκεται, εμφανώς συγκινημένη, η αδελφή της, Ινώ, με τον σύζυγό της. 

Τα λόγια της Έλσας Αναστασιάδη Λούτσιου λακωνικά, αλλά κατάμεστα συναισθηματικά: "Παπά μου συγχαρητήρια για την επανεκλογή σου! Ειμαι πολύ περήφανη για εσενα. Ο Θεός να σου δίνει δύναμη κ υγεια να συνεχίσεις το έργο που ξεκίνησες πριν 5 χρονια. Σε αγαπώ όσο δεν μπορουν να πουν τα λογια μόνο.''.

Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτησή της:

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η φωτογραφία είναι του Σταύρου Κονιώτη. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top