Τα ακριβές λόγια της «φωτιάς» από Μισό για το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ!

Τα ακριβές λόγια της «φωτιάς» από Μισό για το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ!

Επειδή ο… απόηχος των δηλώσεων του πρώην Κύπριου αμυντικού, Άγγελου Μισού, στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM και στην εκπομπή «Όλα Μάλε» την Παρασκευή ακόμη καλά κρατεί, με την αντίδραση της Ομόνοιας, σας παρουσιάζουμε τα λόγια ακριβώς πως λέχθησαν στη συγκεκριμένη εκπομπή.

«Το τελευταίο παιχνίδι, ήταν πάσαρε μου εσύ να σου πασάρω εγώ για να βγει πρωταθλητής το ΑΠΟΕΛ και στην Ευρώπη η ΑΕΛ. Και έμεινε η Ομόνοια εκτός (Ευρώπης)» επισήμανε ο Άγγελος Μισός, για να προσθέσει μετά ο Κώστας Μαλέκκος το εξής «Με ισοπαλία βολεύονταν και οι δύο»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE