Ξέσπασμα και «πυρά» κατά Σαλαμιναίων από την κυρία Ταραλίδη (pic)

Ξέσπασμα και «πυρά» κατά Σαλαμιναίων από την κυρία Ταραλίδη (pic)

Μέσα από ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Μαίρη Ταραλίδη ξεσπά…

Η σύζυγος του παίκτη του Ερμή Αραδίππου, Γιάννη Ταραλίδη, αναφέρει:

«Περήφανη για σένα και για την πολύ σημαντική νίκη σας σήμερα!✌⚽Μπράβο αστέρι μας!Giannis Taralidis❤❤
Επειδή όμως υπάρχουν και κάποια όρια… δυστυχώς ή ευτυχώς θα αθετήσω την υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου να μην ασχοληθώ ποτέ ξανά με κανέναν. Αυτό γιατί βαρέθηκα να ακούω τόσο καιρό την ίδια καραμέλα από ΚΑΠΟΙΟΥΣ… Ο Ταραλίδης κύριοι Σαλαμιναίοι, όταν ήταν στην ομάδα σας έδωσε την ψυχή του, όπως κάνει σε όποια ομάδα βρεθεί, γιατί πάνω από όλα είναι επαγγελματιας.
Θα έπρεπε λοιπόν εσείς οι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ που τον βρίζετε με τον χειρότερο τρόπο να ντρέπεστε, κάτι που βέβαια είναι αρκετά δύσκολο γιατί σίγουρα δεν έχετε κανένα ίχνος Παιδείας και Πολιτισμού επάνω σας.
Και επειδή αυτούς τους ΚΑΠΟΙΟΥΣ τους έτσουξε λίγο σήμερα…τους δίνω την ευκαιρία να το απολαυσουν ξανά!!👇»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE