ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Λαβράκι» έβγαλε τελωνειακός- Επέστρεφε από τα κατεχόμενα φορτωμένος ναρκωτικά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Λαβράκι» έβγαλε τελωνειακός- Επέστρεφε από τα κατεχόμενα φορτωμένος ναρκωτικά

Ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους ενός κιλού περίπου, κατασχέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 10/2, στη Λευκωσία, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο 31χρονου.

 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 20:50μ.μ, στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, τελωνειακοί λειτουργοί, διενήργησαν έρευνα σε αυτοκίνητο, που επέστρεφε στις ελεύθερες περιοχές, από τα κατεχόμενα. Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, δύο νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, μεθαμφεταμίνης, συνολικού βάρους ενός κιλού περίπου.

Οδηγός του οχήματος ήταν 31χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.   

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE