ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Λαβράκι» έβγαλε τελωνειακός- Επέστρεφε από τα κατεχόμενα φορτωμένος ναρκωτικά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Λαβράκι» έβγαλε τελωνειακός- Επέστρεφε από τα κατεχόμενα φορτωμένος ναρκωτικά

Ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους ενός κιλού περίπου, κατασχέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 10/2, στη Λευκωσία, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο 31χρονου.

 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 20:50μ.μ, στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, τελωνειακοί λειτουργοί, διενήργησαν έρευνα σε αυτοκίνητο, που επέστρεφε στις ελεύθερες περιοχές, από τα κατεχόμενα. Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, δύο νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, μεθαμφεταμίνης, συνολικού βάρους ενός κιλού περίπου.

Οδηγός του οχήματος ήταν 31χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.   

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρεκόρ ΑΠΕ στη Θέρμανση και Ψύξη στην ΕΕ – Πάνω από τον Μέσο Όρο η Κύπρος

Ρεκόρ ΑΠΕ στη Θέρμανση και Ψύξη στην ΕΕ – Πάνω από τον Μέσο Όρο η Κύπρος

Σε ιστορικά υψηλά επίπεδα έφτασε το 2024 η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) στη θέρμανση και την ψύξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με την Κύπρο να καταγράφει επίδοση σημαντικά υψηλότερη από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE