ΠΡΟΣΟΧΗ! Δείτε τις αποκριάτικες στολές και αξεσουάρ που αποσύρθηκαν από την αγορά

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δείτε τις αποκριάτικες στολές και αξεσουάρ που αποσύρθηκαν από την αγορά

Αποκριάτικες στολές και αξεσουάρ τα οποία κρίθηκαν επικίνδυνα για την υγεία των καταναλωτών αποσύρθηκαν από την αγορά μετά τον εντοπισμό τους από την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή η οποία πραγματοποίησε εκστρατεία ελέγχου και ενημέρωσης για τα αποκριάτικα παιχνίδια και τις στολές αμφίεσης.

 Ανακοίνωση της Υπηρεσίας αναφέρει ότι η εκστρατεία κάλυψε παγκύπρια 87 καταστήματα λιανικής πώλησης, στα οποία πραγματοποιήθηκαν επιτόπιοι έλεγχοι  και σε 29 περιπτώσεις εντοπίστηκαν αποκριάτικες στολές και αξεσουάρ τα οποία κρίθηκαν επικίνδυνα και αποσύρθηκαν ενώ σε 16 περιπτώσεις εντοπίστηκαν προϊόντα τα οποία δεν πληρούσαν τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας και ως εκ τούτου δόθηκαν προφορικές οδηγίες για διορθωτικές ενέργειες.

Για να δείτε τα προϊόντα που έχουν αποσυρθεί από την αγορά πατήστε ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

Στη στενή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα σε Κύπρο και Αίγυπτο αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Πετρελαίου της Αιγύπτου κ. Karim Badawi, ο οποίος βρίσκεται στη Λευκωσία για να παραστεί στην τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE