ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ - ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Καταγράφηκαν κινήσεις της από κάμερες - Τραγική μορφή ο σύμβιος της

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ - ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Καταγράφηκαν κινήσεις της από κάμερες - Τραγική μορφή ο σύμβιος της

Παραμένει ιδιαίτερα δύσκολο το έργο της Αστυνομίας για την εξακρίβωση των συνθηκών του θανάτου της 46χρονης Petrouna Milhova Milcolova, που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της την Πέμπτη (22/02).

Του Φάνη Μακρίδη

Παρ΄ όλα αυτά, οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν καταλήξει σε συμπεράσματα από την εξέταση των στοιχείων.

Είναι ενδεικτικό, πως ξεκαθάρισε ότι το τραγικό συμβάν που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό της 46χρονης από τη Βουλγαρία σημειώθηκε κατά την επιστροφή της στην οικία όπου διέμενε με τον ομοεθνή σύντροφό της.

Όπως είχε αναφέρει στους ανακριτές ο σύμβιος της, το πρωί της Πέμπτης (22/02) ο ίδιος αναχώρησε για τη δουλειά του, ενώ η σύντροφός του του είχε αναφέρει ότι επρόκειτο να μεταβεί σε κάποιους χώρους στην περιοχή για αναζήτηση εργασίας.

Πράγματι, αυτή η θέση υποστηρίζεται από τα μέχρι τώρα στοιχεία, καθώς οι ανακριτές του ΤΑΕ εξετάζοντας οπτικό υλικό που συνέλλεξαν από κλειστά κυκλώματα της περιοχής (ξενοδοχεία), επιβεβαίωσαν ότι πράγματι η 46χρονη είχε μεταβεί προς αναζήτηση εργασίας και επέστρεφε στον χώρο διαμονής της τη στιγμή του τροχαίου.

Όλα δείχνουν πως ο θανάσιμος τραυματισμός της επήλθε από ατύχημα με γεωργικό όχημα, το οποίο φαίνεται να προκάλεσε τα βαθιά τραύματα στα χέρια και στο κεφάλι της θανούσας. Ο τύπος του οχήματος, ωστόσο, δεν μπορεί να προσδιοριστεί.

Καλά ενημερωμένη πηγή, ανέφερε στο ThemaOnline: «Πιθανόν η άτυχη γυναίκα στην επιστροφή της στον χώρο διαμονής της, να κάθισε σε χωράφι κι έτσι να προέκυψε το ατύχημα με γεωργικό όχημα. Όμως, δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί το όχημα. Μιλάμε για γεωργικά μηχανήματα. Δεν είναι όπως τα σαλούν αυτοκίνητα που είναι εγγεγραμμένα και βρίσκουμε άμεσα τον ιδιοκτήτη τους. Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προκάλεσε άθελά του κάποιος τον θανάσιμο τραυματισμό της και να φοβάται να το αναφέρει. Η Αστυνομία, πάντως, έχει ανακρίνει όλους όσοι ασχολούνται με γεωργικές εργασίες στην περιοχή».

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή έχει αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο ο σύντροφος της 46χρονης να έχει οποιασδήποτε μορφής ευθύνη για το τραγικό γεγονός. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι όταν οι αστυνομικοί του ανακοίνωσαν το τραγικό γεγονός κλονίστηκε ιδιαίτερα ψυχολογικά. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για σκηνές αρχαίας τραγωδίας που εκτυλίχθηκαν στην ανακοίνωση του δυσάρεστου μαντάτου.

Εδώ να σημειωθεί ότι η 46χρονη βρισκόταν μαζί με το σύντροφό της τα τελευταία 5 χρόνια και ήρθαν στην Κύπρο στις αρχές του τρέχοντος μήνα, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (24/4) στην επαρχία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top