ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: 59χρονη φέρεται να λήστεψε 63χρονο

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: 59χρονη φέρεται να λήστεψε 63χρονο

Στη σύλληψη 59χρονης προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και διάρρηξης αποθήκης και κλοπής, που διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, 2018 στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας η διάρρηξη διαπράχθηκε στην οικία 63χρονου, από όπου κλάπηκε ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 500 Ευρώ, ενώ επίσης κατά τον ίδιο χρόνο διαρρήχθηκε και η γειτνιάζουσα αποθήκη - εργαστήρι του, από όπου κλάπηκαν άλλα αντικείμενα μικρής αξίας.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον της 59χρονης, η οποία συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος λίγο πριν τις 1.00 το μεσημέρι σήμερα.

Σε έρευνα που ακολούθησε βάσει Δικαστικού εντάλματος στην οικία της 59χρονης, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε το πιο πάνω κινητό τηλέφωνο που είχε κλαπεί και ένα αντικείμενο που ομοιάζει με αντικείμενο που είχε κλαπεί από την αποθήκη του 63χρονου.

Η 59χρονη τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

Η κάλπη μίλησε, η αποχή υποχώρησε στο 66,4% και το πολιτικό θρίλερ μόλις άρχισε. Με 378.150 πολίτες να δίνουν δυναμικό «παρών», ο ΔΗΣΥ κόβει πρώτος το νήμα και το ΑΚΕΛ ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η μάχη για τις 56 έδρες της νέας Βουλής ανάμεσα σε 752 υποψηφίους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE