«Κούνησε μαντήλι» ο Παμπορίδης – «Ονειρεύτηκα…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Κούνησε μαντήλι» ο Παμπορίδης – «Ονειρεύτηκα…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με μια σεμνή και λακωνική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτισε τους «ακόλουθούς» του ο υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης.

Ο κ. Παμπορίδης παραδίδει τη σκυτάλη του υπουργείου Υγείας στον φίλο του Κωνσταντίνο Ιωάννου και καταγράφει τι ονειρεύτηκε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Τέλος, εύχεται «καλό ΓεΣΥ» και ανεβάζει τον πήχη για τον νέο Υπουργό, ο οποίος καλείται να εργαστεί για το καλώς νοούμενο συμφέρον των πολιτών. Θα τα καταφέρει;

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE