«Κούνησε μαντήλι» ο Παμπορίδης – «Ονειρεύτηκα…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Κούνησε μαντήλι» ο Παμπορίδης – «Ονειρεύτηκα…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με μια σεμνή και λακωνική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτισε τους «ακόλουθούς» του ο υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης.

Ο κ. Παμπορίδης παραδίδει τη σκυτάλη του υπουργείου Υγείας στον φίλο του Κωνσταντίνο Ιωάννου και καταγράφει τι ονειρεύτηκε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Τέλος, εύχεται «καλό ΓεΣΥ» και ανεβάζει τον πήχη για τον νέο Υπουργό, ο οποίος καλείται να εργαστεί για το καλώς νοούμενο συμφέρον των πολιτών. Θα τα καταφέρει;

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.