«Κούνησε μαντήλι» ο Παμπορίδης – «Ονειρεύτηκα…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Κούνησε μαντήλι» ο Παμπορίδης – «Ονειρεύτηκα…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με μια σεμνή και λακωνική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτισε τους «ακόλουθούς» του ο υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης.

Ο κ. Παμπορίδης παραδίδει τη σκυτάλη του υπουργείου Υγείας στον φίλο του Κωνσταντίνο Ιωάννου και καταγράφει τι ονειρεύτηκε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Τέλος, εύχεται «καλό ΓεΣΥ» και ανεβάζει τον πήχη για τον νέο Υπουργό, ο οποίος καλείται να εργαστεί για το καλώς νοούμενο συμφέρον των πολιτών. Θα τα καταφέρει;

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE