ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Δεύτερο θανατηφόρο μέσα σε λίγες ώρες – «Έσβησε» 84χρονος μοτοποδηλάτης

ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Δεύτερο θανατηφόρο μέσα σε λίγες ώρες – «Έσβησε» 84χρονος μοτοποδηλάτης

Δέκα περίπου ώρες μετά το θανατηφόρο ατύχημα που σημειώθηκε στον παραλιακό δρόμο Μαζωτού-Ζυγίου, μια νέα τραγωδία συγκλονίζει την ελεύθερη Αμμόχωστο.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/3) μοτοποδήλατο που οδηγούσε ηλικιωμένος στη Δερύνεια, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε νεαρός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας εκ των δύο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα τη μετωπική σύγκρουση.

Ο οδηγός του μοτοποδηλάτου, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τον επί καθήκοντι ιατρό.

Η Αστυνομία βρίσκεται στη σκηνή και διερευνά τις αιτίες του θανατηφόρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE