ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Δεύτερο θανατηφόρο μέσα σε λίγες ώρες – «Έσβησε» 84χρονος μοτοποδηλάτης

ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Δεύτερο θανατηφόρο μέσα σε λίγες ώρες – «Έσβησε» 84χρονος μοτοποδηλάτης

Δέκα περίπου ώρες μετά το θανατηφόρο ατύχημα που σημειώθηκε στον παραλιακό δρόμο Μαζωτού-Ζυγίου, μια νέα τραγωδία συγκλονίζει την ελεύθερη Αμμόχωστο.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/3) μοτοποδήλατο που οδηγούσε ηλικιωμένος στη Δερύνεια, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε νεαρός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας εκ των δύο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα τη μετωπική σύγκρουση.

Ο οδηγός του μοτοποδηλάτου, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τον επί καθήκοντι ιατρό.

Η Αστυνομία βρίσκεται στη σκηνή και διερευνά τις αιτίες του θανατηφόρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE