ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Δεύτερο θανατηφόρο μέσα σε λίγες ώρες – «Έσβησε» 84χρονος μοτοποδηλάτης

ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Δεύτερο θανατηφόρο μέσα σε λίγες ώρες – «Έσβησε» 84χρονος μοτοποδηλάτης

Δέκα περίπου ώρες μετά το θανατηφόρο ατύχημα που σημειώθηκε στον παραλιακό δρόμο Μαζωτού-Ζυγίου, μια νέα τραγωδία συγκλονίζει την ελεύθερη Αμμόχωστο.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/3) μοτοποδήλατο που οδηγούσε ηλικιωμένος στη Δερύνεια, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε νεαρός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας εκ των δύο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα τη μετωπική σύγκρουση.

Ο οδηγός του μοτοποδηλάτου, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τον επί καθήκοντι ιατρό.

Η Αστυνομία βρίσκεται στη σκηνή και διερευνά τις αιτίες του θανατηφόρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.