ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Ο 27χρονος έδωσε την πληροφορία – Τα δύο σκυλιά που απουσίαζαν

ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Ο 27χρονος έδωσε την πληροφορία – Τα δύο σκυλιά που απουσίαζαν

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για τον 27χρονο γιο και τετραήμερη για τον 54χρονο πατέρα αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου της 46χρονης Πετρούνα Μίλκοβα.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας, σε επιβεβαίωση προηγούμενου δημοσιεύματός μας, ανέφερε ότι από το κλουβί των πέντε ροτβάιλερ, έλειπαν το προηγούμενο διάστημα τα δύο, τονίζοντας ότι υπάρχουν υποψίες αυτά προκάλεσαν τα θανάσιμα τραύματα στη γυναίκα και πως έχουν θανατωθεί.

Σύμφωνα με άλλη πληροφορία, η Αστυνομία αναζητεί και όπλο εγγεγραμμένο στον 54χρονο ύποπτο και αυτό ίσως να συνδέεται με τα δύο ροτβάιλερ.

Πατέρας και γιος τέθηκαν υπό κράτηση. Ο 27χρονος θεωρείται ύποπτος για υπόθεση ανθρωποκτονίας και ο 54χρονος για υπόθεση συνέργειας μετά τη διάπραξη αδικήματος.

Μάλιστα, στο δικαστήριο ειπώθηκε ότι η πληροφορία για την τραυματισμένη γυναίκα λήφθηκε από τον 27χρονο, ο οποίος παραδέχθηκε μάλιστα ότι είχε αφήσει ελεύθερα τα δύο ροτβάιλερ, ισχυριζόμενος ότι έλεγχε τις κινήσεις τους.

Στο δεξί χέρι της θανούσης βρέθηκαν τρίχες και άλλα τεκμήρια, τα οποία μελετούνται μαζί με 28 καταθέσεις που έχουν ληφθεί και άλλες 39 που αναμένεται να ληφθούν από το οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον των υπόπτων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top