Τον… εξαφάνισαν

Τον… εξαφάνισαν

Βλέποντας κανείς τους ορισμούς των διαιτητών της πρεμιέρας της β΄ φάσης του πρωταθλήματος παρατηρεί ότι ο ρεφ του ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της α΄φάσης μεταξύ ΑΕΛ και Ανόρθωσης στο Τσίρειο Στάδιο, Νικόλας Νεοκλέους, δεν είναι πουθενά.

Και όχι δεν είναι πουθενά στους έξι αγώνες της β΄ φάσης του πρωταθλήματος, αλλά και ούτε κάπου ορισμένους στις μικρότερες κατηγορίες.

Οι φωνές της ΑΕΛ έπιασαν τόπο ή θέλησαν οι ηγέτες της κυπριακής διαιτησίας να το ξεκουράσουν το παιδί ενόψει της συνέχειας;

Η απάντηση λίαν συντόμως, φυσικά, με τους αγώνες κυπέλλου που θα ακολουθήσουν όπως και οι επόμενες αγωνιστικές…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE