ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΖΥΓΙ: Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στον Χαράλαμπο Γεωργίου

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΖΥΓΙ: Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στον Χαράλαμπο Γεωργίου

Σε κατάγματα σπονδυλικής στήλης συνεπεία οδικής τροχαίας σύγκρουσης οφείλεται ο θάνατος του Χαράλαμπου Γεωργίου, 66 χρόνων από τη Λεμεσό, κάτοικου Ζυγίου, ο οποίος έχασε χθες βράδυ τη ζωή του σε θανατηφόρο δυστύχημα που έγινε στην επαρχία Λάρνακας.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 66χρονου έγινε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους ο οποίος αποφάνθηκε ότι ο θάνατος του οφείλεται «σε κατάγματα σπονδυλικής στήλης συνεπεία οδικής τροχαίας σύγκρουσης».

Από τη σορό του 66χρονου λήφθηκαν βιολογικά δείγματα για να σταλούν για τοξικολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 17.45 χθες το απόγευμα ο 66χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο παραλιακό δρόμο Μαζωτού – Ζυγίου, όταν πριν από το πεδίο βολής Ζυγίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχό του οχήματος.

Το αυτοκίνητο παρέκκλινε της πορείας του και προσέκρουσε βίαια σε πάσσαλο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου τον οποίο και απέκοψε.

Από τη βίαιη πρόσκρουση ο Γεωργίου εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο του και χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΜΑΚ, άνδρες της οποίας με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων, κατάφεραν να τον αποπαγιδεύσουν.

Με ασθενοφόρο ο 66χρονος διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο δυστύχημα.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top