Σε λαϊκό προσκύνημα η σωρός του Αστόρι – Μεσίστιες οι σημαίες στη Φλωρεντία

Σε λαϊκό προσκύνημα η σωρός του Αστόρι – Μεσίστιες οι σημαίες στη Φλωρεντία

Σε λαϊκό προσκύνημα από σήμερα το μεσημέρι η σωρός του Ντάβιντε Αστόρι – Το πρωί της Πέμπτης θα γίνει η κηδεία του.

Στο προπονητικό κέντρο της Φιορεντίνα θα μεταφερθεί σε λίγη ώρα η σωρός του αδικοχαμένου αρχηγού της ομάδας, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή του την περασμένη Κυριακή.

Εκεί οι φίλαθλοι των «βιόλα», αλλά και όποιος άλλος θέλει θα μπορέσει να αποτίσει τον ύστατο φόρο τιμής στον Αστόρι, όπως ενημέρωσε μέσω των social media ο σύλλογος.

Η νεκροψία που έγινε την Τρίτη έδειξε ότι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Η κηδεία του Αστόρι θα γίνει στις δέκα το πρωί της Πέμπτης στη Βασιλική της Σάντα Κροτσέ στη Φλωρεντία.

Παράκληση της οικογένειάς του είναι να μην υπάρξει λήψη φωτογραφίας ή κινηματογράφηση, κατά τη διάρκεια της κηδείας.

Οι σημαίες στην πόλη θα κυματίζουν αύριο μεσίστιες…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.