ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κροατία-Εθνική Παίδων σήμερα (12/03) για τον Elite Round

Κροατία-Εθνική Παίδων σήμερα (12/03) για τον Elite Round

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα ενισχύσει της ελπίδες μας για διάκριση, συνεχίζει σήμερα το απόγευμα τις υποχρεώσεις της στον elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η Εθνική μας ομάδα Παίδων U17.

Μετά το 1-1 της πρεμιέρας με το Βέλγιο, οι νεαροί διεθνείς μας θα αντιμετωπίσουν την Κροατία, που φιλοξενεί τους αγώνες του δεύτερου ομίλου.

Με την αγωνιστική παρουσία της πρεμιέρας η Εθνική μας δικαιολογημένα προσβλέπει σε νέο βαθμολογικό κέρδος που θα της επιτρέψει να ελπίζει και για το καλύτερο.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, από κάθε όμιλο θα προκριθούν οι πρώτες ομάδες (8) και οι επτά καλύτερες δεύτερες ομάδες από κάθε όμιλο.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Κροατίας ολοκληρώθηκε χθες χωρίς ουσιαστικά προβλήματα και οι διεθνείς μας πήραν γεύση από Κροατία μέσα από το DVD του αγώνα τους με τη Σουηδία (0-0).

«Ξεχάστε το παιχνίδι με το Βέλγιο, μας περιμένει μια νέα δύσκολη αποστολή και μόνο με αυτοσυγκέντρωση και συνεχή προσπάθεια θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για καλή παρουσία με ανάλογο αποτέλεσμα», ανέφερε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Οκκάς.

Ο σημερινός αγώνας θα αρχίσει στις 16:30 και θα διεξαχθεί στο Στάδιο Kantrida της Ριέκα, χωρητικότητας 10,259 θέσεων.

Νωρίτερα σήμερα (13:00) για τον δεύτερο όμιλο θα διεξαχθεί ο αγώνας Βέλγιο – Σουηδία.

Μέχρι τώρα στον όμιλο μας:

Βέλγιο – Κύπρος…1-1
Κροατία – Σουηδία…0-0

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top