Σε ρυθμούς Κυπέλλου…

Σε ρυθμούς Κυπέλλου…

Την ερχόμενη Τετάρτη οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης ΣΤΟΚ.

Σε αυτή τη φάση συμμετέχουν τέσσερις ομάδες που αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας και το σκηνικό με τις ομάδες του τελικού θα ξεκαθαρίσει στις 21 Μαρτίου, ημερομηνία που έχουν προγραμματιστεί οι επαναληπτικοί αγώνες.

Την ερχόμενη Τετάρτη οι τέσσερις ομάδες θα προσπαθήσουν για το πρώτο βήμα της πρόκρισης και σύμφωνα με την κλήρωση θα γίνουν οι αγώνες Εθνικός Λατσιών – Ονήσιλλος Σωτήρας και Ακρίτας Χλώρακας – ΜΕΑΠ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.