Δήλωση που τα ξεκαθαρίζει όλα από Πέτεφ

Δήλωση που τα ξεκαθαρίζει όλα από Πέτεφ

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας παρουσιάζεται δήλωση του Βούλγαρου προπονητή, Ιβάιλο Πέτεφ.

Αναλυτικά:

«Γραπτή δήλωση Ιβάιλο Πέτεφ:

«Θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για την αναστάτωση που δημιούργησαν οι τοποθετήσεις μου στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ. Ανεξάρτητα από την ένταση του αγώνα και την απογοήτευση που προκάλεσε το τελικό αποτέλεσμα, δεν είχα πρόθεση να δημιουργήσω οποιαδήποτε προβλήματα.

Όσον αφορά τους δύο ποδοσφαιριστές, ο Σύλλογος και εγώ, θα ακολουθήσουμε τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ, αλλά και τους όρους των συμβολαίων τους.

Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στον κόσμο της ομάδας, είναι ότι είμαι περήφανος που αποτελώ μέλος αυτού του μεγάλου και ιστορικού Συλλόγου. Διαβεβαιώ πως θα συνεχίσω να εργάζομαι για την πρόοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας, με απόλυτο σεβασμό προς τον Σύλλογο, σεβόμενος την ιεραρχία και τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και τον κόσμο του».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE