Δήλωση που τα ξεκαθαρίζει όλα από Πέτεφ

Δήλωση που τα ξεκαθαρίζει όλα από Πέτεφ

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας παρουσιάζεται δήλωση του Βούλγαρου προπονητή, Ιβάιλο Πέτεφ.

Αναλυτικά:

«Γραπτή δήλωση Ιβάιλο Πέτεφ:

«Θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για την αναστάτωση που δημιούργησαν οι τοποθετήσεις μου στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ. Ανεξάρτητα από την ένταση του αγώνα και την απογοήτευση που προκάλεσε το τελικό αποτέλεσμα, δεν είχα πρόθεση να δημιουργήσω οποιαδήποτε προβλήματα.

Όσον αφορά τους δύο ποδοσφαιριστές, ο Σύλλογος και εγώ, θα ακολουθήσουμε τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ, αλλά και τους όρους των συμβολαίων τους.

Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στον κόσμο της ομάδας, είναι ότι είμαι περήφανος που αποτελώ μέλος αυτού του μεγάλου και ιστορικού Συλλόγου. Διαβεβαιώ πως θα συνεχίσω να εργάζομαι για την πρόοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας, με απόλυτο σεβασμό προς τον Σύλλογο, σεβόμενος την ιεραρχία και τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και τον κόσμο του».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE