ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Συνελήφθη ο 41χρονος Α.Χ. – ‘Εννά σε κανονίσω’ είπε στον δεσμοφύλακα

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Συνελήφθη ο 41χρονος Α.Χ. – ‘Εννά σε κανονίσω’ είπε στον δεσμοφύλακα

Στη σύλληψη 41χρονου κατάδικου από τη Λάρνακα προέβη νωρίς το απόγευμα (14/03) το ΤΑΕ Λευκωσίας, σε σχέση με την υπόθεση εμπρησμού στα οχήματα δεσμοφυλάκων των Κεντρικών Φυλακών.

Ο 41χρονος Ελληνοκύπριος Α.Χ. φέρεται να απείλησε τον έναν δεσμοφύλακα, όταν ο τελευταίος σε έρευνα που έγινε στο κελί του κατάδικου εντόπισε αυτοσχέδιο επιθετικό όργανο. Πιο συγκεκριμένα, ο κατάδικος είχε στο κελί του οδοντόβουρτσα που είχε πάνω της λεπίδα.

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία στη βάση της οποίας έγινε και η σύλληψη, ο 41χρονος φέρεται να είπε στον δεσμοφύλακα «εννά σε κανονίσω».

Ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση έξι ετών για υπόθεση εμπρησμού (συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος) και αποφυλακίζεται τον Δεκέμβριο του 2018.

Ο εμπρησμός στα οχήματα ιδιοκτησίας δυο δεσμοφυλάκων σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (13/03) στον Στρόβολο.

Όπως είχε ανακοινώσει και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 06.09 το πρωί της Τρίτης είχε ληφθεί κλήση για πυρκαγιά σε οχήματα μάρκας Suzuki και Mazda που ήταν σταθμευμένα σε ισόγειο χώρο στάθμευσης τετραώροφης πολυκατοικίας στην οδό Αρχιεπισκόπου Κυπριανού στο Στρόβολο.

Στο περιστατικό είχε ανταποκριθεί ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως ‘Λοχία Σπύρου Τταντή΄ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 06.35.

Όπως ανέφερε και το δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από το Mazda και να μεταδόθηκε στο Suzuki. Ζημίες έπαθαν επίσης η βαφή και η ηλεκτρική εγκατάσταση του χώρου στάθμευσης της πολυκατοικίας.

Φάνης Μακρίδης

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top