Φωνές και ένταση στα αποδυτήρια του ‘ΠΑΠ’ – Ακούγονταν και στη ζωντανή μετάδοση! ΒΙΝΤΕΟ
14.03.2018 - 20:00
Πριν λίγες μέρες ήταν όλα καλά και… άγια στα αποδυτήρια του «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο 1-2 Ανόρθωση – Απόλλων.
Σήμερα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1 στον πρώτο από τους δύο προημιτελικούς κυπέλλου.
Η ένταση ήταν στην πλευρά του Απόλλωνα, οι παράγοντες του οποίου έχουν έντονα παράπονα από τον τρόπο παιχνιδιού παικτών της αντιπάλου ομάδας, καθώς και από την ανοχή της διαιτησίας του Γιώργου Νικολάου.
Άτομα των κυανολεύκων φώναζαν και διαμαρτύρονταν έντονα, ενώ με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων ηρέμησε μετά από λίγο η όλη κατάσταση.
Οι φωνές ακουγόντουσαν και ζωντανά τηλεοπτικά όταν μιλούσε στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision ο Φανούριος Κωνσταντίνου.
Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.