ΠΑΦΟΣ: Η βαφή αποδείχθηκε εμπρηστική – Ζημιές σε αυτοκίνητο

ΠΑΦΟΣ: Η βαφή αποδείχθηκε εμπρηστική – Ζημιές σε αυτοκίνητο

Κλήση για πυρκαγιά σε βαφείο οχημάτων έλαβε η Πυροσβεστική το μεσημέρι της Τετάρτης (14/3).

Συγκεκριμένα, γύρω στις 13:24, δύο πυροσβεστικά οχήματα πήγαν στη βιομηχανική Κονιών στην Πάφο για να κατασβήσουν πυρκαγιά που υπήρχε εντός του φούρνου βαφής.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο μισή ώρα μετά, ωστόσο το όχημα που βρισκόταν εντός και ο εξοπλισμός του φούρνου βαφής έπαθαν ελαφριές ζημιές.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν τυλικτήρες νερού με νερό από τα βυτία των οχημάτων και αριθμός αναπνευστικών συσκευών.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε μετά από λάθος χειρισμό του μηχανήματος βαφής (φούρνου) με αποτέλεσμα την ανάφλεξη αναθυμιάσεων υγρών εύφλεκτων υλών που χρησιμοποιούνται για τη βαφή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.