ΑΟΖ: Στο λιμάνι Λεμεσού και τα δύο ερευνητικά της ExxonMobil – ΧΑΡΤΗΣ

ΑΟΖ: Στο λιμάνι Λεμεσού και τα δύο ερευνητικά της ExxonMobil – ΧΑΡΤΗΣ

Έφτασε πριν τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (15/3) στο λιμάνι Λεμεσού το ερευνητικό σκάφος της αμερικανικής ExxonMobil, Med Surveyor.

Το Med Surveyor, που θα κάνει περιβαλλοντικές έρευνες στο τεμάχιο 10 της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, «συνάντησε» στο λιμάνι Λεμεσού και το Ocean Investigator, το οποίο θα κάνει γεωτρητικές έρευνες σε σημεία του τεμαχίου.

Το ερευνητικό Med Surveyor έφτασε από το λιμάνι της Χάιφα, ενώ το Ocean Investigator από το Λαύριο.

Τα δύο ερευνητικά θα παραμείνουν στο λιμάνι για ανεφοδιασμό στον εξοπλισμό και σε λίγες μέρες θα μεταβούν στο τεμάχιο 10.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σάλος μετά τη διαρροή βίντεο για χρηματοδοτήσεις στο Προεδρικό - Τα άτομα που βρίσκονται στο «επίκεντρο»

Σάλος μετά τη διαρροή βίντεο για χρηματοδοτήσεις στο Προεδρικό - Τα άτομα που βρίσκονται στο «επίκεντρο»

Αναστάτωση προκαλεί βίντεο που ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα μέσω λογαριασμού στην πλατφόρμα Χ, εγείροντας ερωτήματα γύρω από τον τρόπο διαχείρισης οικονομικών πόρων ενόψει της προεκλογικής περιόδου του 2028, καθώς και για τις διαδικασίες πρόσβασης στο Προεδρικό περιβάλλον σε συνάρτηση με επενδυτικά συμφέροντα.

BEST OF TOTHEMAONLINE