LIFESTYLE

Γιώργος Ηλιάδης: Η μάχη με τον καρκίνο του Κύπριου συζύγου της Αλίκης

Γιώργος Ηλιάδης: Η μάχη με τον καρκίνο του Κύπριου συζύγου της Αλίκης

Ο Γιώργος Ηλιάδης, ο δεύτερος σύζυγος της Βουγιουκλάκη σε μια από τις σπάνιες του συνεντεύξεις του μιλά για την μάχη που δίνει με τον καρκίνο. 

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Ηλιάδη, δεύτερου συζύγου της Αλίκης Βουγιουκλάκη για την μάχη που δίνει με τον καρκίνο. «Τον καρκίνο oύτε τον παλεύω ούτε τον έχω νικήσει, τον έχω κοιμισμένο» δηλώνει μεταξύ άλλων.

Ο Γιώργος Ηλιάδης ευτύχησε να ζήσει στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη και εκείνη να τον ερωτευτεί όσο κανέναν άλλον στη ζωή της. Σπάνια δίνει συνεντεύξεις και ακόμα πιο σπάνια εμφανίζεται πλέον.
 

Πριν από τρία χρόνια αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τον καρκίνο, δίνοντας τη δική του μάχη. «Τον καρκίνο ούτε τον παλεύω ούτε τον έχω νικήσει, τον έχω κοιμισμένο» λέει στην «Espresso» ο 80χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος, όπως ζει μια πολύ ήρεμη ζωή κοντά στην οικογένειά του, έχοντας φύλακες αγγέλους τα πολυαγαπημένα του εγγόνια. «Αυτά για μένα είναι το παν. Μου δίνουν ζωή» αναφέρει βαθύτατα συγκινημένος.

Οι παλιοί κοινοί φίλοι που είχαν ως ζευγάρι με την Αλίκη Βουγιουκλάκη τον θυμούνται; «Οι περισσότεροι από όλους αυτούς που κάναμε παρέα έχουν πεθάνει. Όταν πρόσφατα πέθανε ξαφνικά και η Ζωή Λάσκαρη, συγκλονίστηκα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα πεθάνει αυτή η γυναίκα με την τόση ζωντάνια. Με τη Ζωή και τον Αλέξανδρο είχαμε συνεχή τηλεφωνική επαφή. Ήταν φίλοι. Ο χαμός της για μένα ήταν ένα σοκ».




 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top