Σοκάρει δημοφιλής τραγουδίστρια: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας στα 7 μου»

Σοκάρει δημοφιλής τραγουδίστρια: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας στα 7 μου»

Απίστευτες εξομολογήσεις από μία star του διεθνούς jet set. Η Demi Lovato έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο από πολύ μικρή ηλικία, λόγω της δημοτικότητας του show που συμμετείχε.

Σε βάθος χρόνου αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με εξαρτήσεις, όμως πλέον είναι πολύ καλά.

Εδώ και 6 χρόνια η τραγουδίστρια και ηθοποιός μπορεί να είναι καθαρή από αλκοόλ, όμως τα παιδικά της χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα. Όπως έκανε πρόσφατα γνωστό, σε ηλικία 7 ετών έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Μάλιστα δήλωσε πως γενικώς στην ζωή της έχει πράξει διάφορα πράγματα τα οποία δεν είναι σίγουρη αν θα τα ομολογήσει ποτέ δημοσίως.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο bullying που δέχτηκε τότε και την είχε κάνει να προχωρήσει στην απονενοημένη πράξη. Μάλιστα μίλησε για τη διπολική διαταραχή με την οποία διεγνώσθη αλλά και τις διατροφικές διαταραχές που έχει ξεπεράσει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE