Ισχυρό και ηχηρό ΣΟΚ στον ΑΠΟΕΛ

Ισχυρό και ηχηρό ΣΟΚ στον ΑΠΟΕΛ

«Τέσσερα τζιαι τέσσερα κάμνουσιν οχτώ» λέει ένα Κυπριακό παραδοσιακό τραγούδι. Αναφερόμαστε φυσικά στις δύο «τεσσάρες» που δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ από τον άμεσο διεκδικητή του τη φετινή χρονιά και φαίνεται πως «έπεισαν» τον Πρόδρομο Πετρίδη, ώστε να ανακατέψει την τράπουλα για να οδηγηθούν οι γαλαζοκίτρινοι στο 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Ο Δώνης σε αντίθεση με τον Πέτεφ, δεν έχει εχθρούς εντός της ομάδας, άλλωστε πρόκειται για ένα προπονητή που ήρθε μετά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, διαχειρίστηκε πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς σε βασικές μονάδες της ομάδας και κράτησε ένα καλό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια.

Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE