ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ένας ανοίγει την πόρτα και εξέρχεται, ενώ ο άλλος εισέρχεται αυτής

Ο ένας ανοίγει την πόρτα και εξέρχεται, ενώ ο άλλος εισέρχεται αυτής

Επισημοποίηση διαζυγίου την Πέμπτη από πλευράς ΑΠΟΕΛ με τον Ελλαδίτη τεχνικό, Γιώργο Δώνη, και άμεσα παράδοση των «κλειδιών» του προπονητικού κέντρου στον «Αρχάγγελο» στον Πορτογάλο κόουτς, Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους.  Η άφιξη του Γιώργου Δώνη από το εξωτερικό όπου βρέθηκε για μερικά 24ωρα φέρει τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ να του δίνει το απολυτήριο από την ομάδα.  Μάλιστα δε, δεν αποκλείεται ο Γιώργος Δώνης την Πέμπτη να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο «Αρχαγγέλου» για να μαζέχει τα προσωπικά του αντικείμενα και να αποχαιρετήσει τους παίκτες του.

Λίγο μετά, την πύλη του προπονητικού κέντρου θα περάσει ο Πορτογάλος προπονητής, Μπρούνο Μπαλταζάρ.  Ο τελευταίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη.  Αναμένεται ότι μετά την ανακοίνωση λύσης συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με τον Γιώργο Δώνη θα ακολουθήσει το «φιρμάνι» πρόσληψης στην τεχνική ηγεσία του Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Στενός του συνεργάτης, ως δεξί του χέρι, ο βοηθός προπονητής, Γιώργος Κωστή.  Άμεσα, λοιπόν, από αύριο θα πιάσει επίσημα δουλειά ο Μπρούνο Μπαλταζάρ στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και αναλόγως της πορείας που θα έχει στις επτά εναπομείναντες αγωνιστικές πρωταθλήματος και στο κύπελλο θα διαφανεί εάν η διοίκηση Πετρίδη θα κινηθεί σε ανανέωση συνεργασίας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top