ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H υπόθεση Ευρώπη, το τρόπαιο του κυπέλλου και ο Τολεμές

H υπόθεση Ευρώπη, το τρόπαιο του κυπέλλου και ο Τολεμές

Η ΑΕΚ είναι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 58 πόντους, δύο λιγότερους από την 3η Ανόρθωση και επτά περισσότερους από την 5η ΑΕΛ.

Για να εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη η Λαρνακιώτικη ομάδα υπάρχουν τρια σενάρια. Το πρώτο είναι να τερματίσει στην πρώτη τριάδα και έτσι αυτόματα μέσω πρωταθλήματος είναι στα προκριματικά του Europa League, ενώ το δεύτερο είναι να κατακτήσει το τρόπαιο του Κυπέλλου.

Ένα τρόπαιο που θέλει πολύ η ΑΕΚ, είναι στα ημιτελικά και αν κάνει τρια καλά παιχνίδια τότε έχει αρκετές πιθανότητες να είναι αυτή η νικήτρια του θεσμού. Τα τελευταία χρόνια οι κιτρινοπράσινοι πάνε μέχρι τα ημιτελικά όμως δεν καταφέρνουν να προκριθούν σε ένα τελικό και αυτό είναι ένα στοίχημα για την φετινή ομάδα.

Πάμε τώρα και στο τρίτο σενάριο, που είναι να γίνει η 4η θέση προνομιούχα (δηλαδή να μην πάρει η Πάφος το Κύπελλο), να τερματίσει εντός της πρώτης τετράδας η ΑΕΚ και έτσι να βγει στην Ευρώπη.

Πάμε τώρα και σε ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα της Λάρνακας. O πρώτος της σκόρερ, Φλοριάν Τολεμές, είχε τραυματιστεί στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα στις 11 Φεβρουαρίου. Ο ποδοσφαιριστής κάνει φυσιοθεραπείες, δεν έχει πατήσει γήπεδο ακόμη και αναμένουν στην ΑΕΚ να ενσωματωθεί σιγά σιγά με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν βιάζονται λοιπόν οι κιτρινοπράσινοι και θέλουν να αφήσουν τον Γάλλο φορ να αποθερεπαυτεί πλήρως.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top