ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 43χρονου- Έστειλε αστυνομικό στο νοσοκομείο

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 43χρονου- Έστειλε αστυνομικό στο νοσοκομείο

Συνελήφθη την Πέμπτη (22/3) ο 43χρονος, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης (21/3), κτύπησε με το όχημα του τροχονόμο και στη συνέχεια του επιτέθηκε.

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 43 ετών προχώρησε σήμερα (22/3) το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου κατόπιν δικαστικού εντάλματος σύλληψης για πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις και για επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος τροχονόμου του Δήμου Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τροχονόμος του Δήμου Πάφου κατήγγειλε χθες (21/3) ότι στο πλαίσιο ρύθμισης τροχαίας κίνησης στην οδό Νικόδημου Μυλωνά στην Πάφο, όπου διεξάγονταν εργασίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου, οδηγός οχήματος που ξεκίνησε απότομα το όχημα του τον κτύπησε στο γόνατο με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο τροχονόμος σηκώθηκε και όταν πλησίασε τον οδηγό για να του ζητήσει εξηγήσεις, ο τελευταίος κατέβηκε από το αυτοκίνητο του και επιτέθηκε εναντίον του τροχονόμου, σπρώχνοντάς τον με τα χέρια του.

Ο τροχονόμος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι αυτός έφερε κάκωση γονάτου και στην συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον του 43χρονου και σήμερα προχώρησε στη σύλληψή του.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top