Συγκινεί η ανάρτηση Παμπορίδη για Χάσικο – «Φίλε μου, δίπλα σου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκινεί η ανάρτηση Παμπορίδη για Χάσικο – «Φίλε μου, δίπλα σου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκλόνισε η ανακοίνωση του τέως υπουργού Εσωτερικών, Σωκράτη Χάσικου για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο των πνευμόνων.

Μάλιστα, η φράση «θα τα καταφέρουμε» έδωσε δύναμη και σε άλλους που δίνουν αυτή τη μάχη καθημερινά, ειδικά από έναν άνθρωπο που παλεύει και για τη σύζυγό του.

Ο τέως υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης, δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός.

Με μια συγκινητική ανάρτηση, έστειλε μήνυμα στον φίλο του, Σωκράτη Χάσικο, με τον οποίο πέρασε χρόνο την περασμένη Τρίτη (20/3).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE