Επιστροφές στον Αρχάγγελο, φυσιοθεραπεία ο Πολιάκοφ (νέα προπόνησης)

Επιστροφές στον Αρχάγγελο, φυσιοθεραπεία ο Πολιάκοφ (νέα προπόνησης)

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (24/03) η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, ενόψει της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» οι διεθνείς παίκτες, Μερκής, Ιωάννου και Αντωνίου, με τους δύο πρώτους να κάνουν αποθεραπεία.

Ο Αντωνίου ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα με όλους τους υπόλοιπους εκτός του Πολιάκοφ, ο οποίος έκανε φυσιοθεραπεία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE