ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σιζόπουλος: 'Ένας αγώνας δεν καθορίζεται από την ποσότητα'

Σιζόπουλος: 'Ένας αγώνας δεν καθορίζεται από την ποσότητα'

Όσο η Τουρκία θα βρίσκεται σε δύσκολη θέση θα κλιμακώνει τις προκλήσεις, δήλωσε ο Μ. Σιζόπουλος.

Όσο η Τουρκία θα βρίσκεται σε δύσκολη θέση θα κλιμακώνει τις προκλήσεις, γι’ αυτό με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, σε στενή συνεργασία, Ελλάδα και Κύπρος θα πρέπει να προχωρήσουν σε συγκεκριμένους σχεδιασμούς, με αναβαθμισμένη κλιμάκωση των αντιδράσεων τους σε πολιτικό και σε διπλωματικό επίπεδο, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος.

Σε δηλώσεις του, μετά την Πανηγυρική Δοξολογία για τις εθνικές επετείους της 25ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου, στη Λευκωσία, ο κ. Σιζόπουλος ανέφερε πως «η Τουρκία θα πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν είναι μόνη της σε αυτό τον κόσμο και κάποια στιγμή θα καταβάλει το κόστος, εάν και εφόσον εμείς δεν συμπεριφερθούμε σωστά και σχεδιασμένα».

Επεσήμανε πως «το μήνυμα της σημερινής επετείου είναι καθαρό, διαχρονικό και σημαντικό», προσθέτοντας πως «η έκβαση ενός αγώνα δεν καθορίζεται πάντοτε από την ποσότητα».

«Στις δύσκολες συνθήκες», είπε, «που περνά σήμερα ο ελληνικός λαός και αγωνίζεται για την ανεξαρτησία και την απελευθέρωσή του είναι σημαντικό ότι διαθέτει την ποιότητα . Είναι καιρός να αποκτήσει και την αποφασιστικότητα», πρόσθεσε.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ συζήτησε σήμερα τα αποτελέσματα των εκλογών της 9ης Ιουνίου στις οποίες καταγράφηκε αφ’ ενός ένα αδιαμφισβήτητα αρνητικό αποτέλεσμα για το ΑΚΕΛ στις Ευρωεκλογές και αφετέρου μια σημαντική επιτυχία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top