ΚΥΠΡΟΣ: 27χρονος στο κελί για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

ΚΥΠΡΟΣ: 27χρονος στο κελί για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, για την οποία συνελήφθη την Κυριακή (25/3) 27χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία μέσω της Europol, η οποία ανέφερε πως χρήστης του διαδικτύου σχετίζεται με ένα αρχείο φωτογραφίας με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Αφού μετά από εξετάσεις που έγιναν, εξακριβώθηκε ότι ο πιο πάνω χρήστης του διαδικτύου είναι ο 27χρονος, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων της Αστυνομίας, ερεύνησαν το πρωί σήμερα, βάσει Δικαστικού εντάλματος, την οικία του, όπου εντόπισαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος παραλήφθηκε για περαιτέρω εξετάσεις.

Σε προκαταρτικό έλεγχο που έγινε στον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, εντοπίστηκε αριθμός αρχείων φωτογραφίας με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο 27χρονος συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος γύρω στις 13.15μ.μ. της Κυριακής (25/3) και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE