ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πολύνεκρο θανατηφόρο- Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πολύνεκρο θανατηφόρο- Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων

Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους και ακόμη τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά έπειτα από σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης Ευζώνων τη Δευτέρα 26/3.


Το πολύνεκρο δυστύχημα όπως μεταδίδει το Πρώτο ΘΕΜΑ σημειώθηκε γύρω στις 14:30 , στο 520ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, στο ύψος του Αξιοχωρίου. 

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων έγινε σε σημείο της εθνικής που δεν υπάρχει διαχωριστική νησίδα. Στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τρομερό τροχαίο επέβαιναν τέσσερις γυναίκες, οι τρεις εκ των οποίων σκοτώθηκαν ακαριαία.

Στο άλλο αυτοκίνητο επέβαιναν -κατά πληροφορίες- ένας ιερέας με δύο καλόγριες, που ταξίδευαν προς τη Θεσσαλονίκη και τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Έντονη διπλωματική κινητικότητα, παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται στο Κυπριακό, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE