ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πολύνεκρο θανατηφόρο- Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πολύνεκρο θανατηφόρο- Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων

Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους και ακόμη τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά έπειτα από σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης Ευζώνων τη Δευτέρα 26/3.


Το πολύνεκρο δυστύχημα όπως μεταδίδει το Πρώτο ΘΕΜΑ σημειώθηκε γύρω στις 14:30 , στο 520ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, στο ύψος του Αξιοχωρίου. 

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων έγινε σε σημείο της εθνικής που δεν υπάρχει διαχωριστική νησίδα. Στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τρομερό τροχαίο επέβαιναν τέσσερις γυναίκες, οι τρεις εκ των οποίων σκοτώθηκαν ακαριαία.

Στο άλλο αυτοκίνητο επέβαιναν -κατά πληροφορίες- ένας ιερέας με δύο καλόγριες, που ταξίδευαν προς τη Θεσσαλονίκη και τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE