ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πολύνεκρο θανατηφόρο- Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πολύνεκρο θανατηφόρο- Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων

Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους και ακόμη τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά έπειτα από σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης Ευζώνων τη Δευτέρα 26/3.


Το πολύνεκρο δυστύχημα όπως μεταδίδει το Πρώτο ΘΕΜΑ σημειώθηκε γύρω στις 14:30 , στο 520ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, στο ύψος του Αξιοχωρίου. 

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων έγινε σε σημείο της εθνικής που δεν υπάρχει διαχωριστική νησίδα. Στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τρομερό τροχαίο επέβαιναν τέσσερις γυναίκες, οι τρεις εκ των οποίων σκοτώθηκαν ακαριαία.

Στο άλλο αυτοκίνητο επέβαιναν -κατά πληροφορίες- ένας ιερέας με δύο καλόγριες, που ταξίδευαν προς τη Θεσσαλονίκη και τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE