ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολοκληρώθηκαν οι εντός έδρας υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων – Τι δήλωσε ο Νίκος Ανδρονίκου

Ολοκληρώθηκαν οι εντός έδρας υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων – Τι δήλωσε ο Νίκος Ανδρονίκου

Η κατάληξη του αγώνα με τη Σουηδία δυστυχώς μας άφησε χωρίς βαθμολογικό κέρδος και ο απολογισμός στους εντός έδρας αγώνες μας ολοκληρώθηκε με έξι βαθμούς.

Το γκολ στο 90+7 χάρισε μια πολύτιμη νίκη (1-0) στους Σουηδούς και έφερε απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας μας.

Ήταν ο δεύτερος βαθμούς που χάθηκε στις καθυστερήσεις (όπως τον περασμένο Νοέμβριο στο Βέλγιο που χάσαμε με 3-2) και μας στέρησε το δικαίωμα για μεγαλύτερο βαθμολογικό απολογισμό, που θα δημιουργούσε ασφαλώς καλύτερες προοπτικές ενόψει και της τελικής ευθείας.

«Μέσα από τη μέχρι τώρα διαδρομή των αγώνων μας και με την προσπάθεια που έγινε, θα μπορούσαμε σίγουρα για μεγαλύτερο βαθμολογικό απολογισμό. Χάσαμε δύο αγώνες στις καθυστερήσεις από ομάδες που διεκδικούν την πρόκριση και θα μας έδιναν δύο σημαντικούς βαθμούς», σχολίασε και ο Νίκος Ανδρονίκου μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα.

Κοντά στην προσπάθεια της ομάδας μας βρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας.

Η συνέχεια για την Εθνική μας είναι προγραμματισμένη για τις 7 Σεπτεμβρίου με εκτός έδρας παιχνίδι στην Τουρκία και φινάλε στις 16 Οκτωβρίου 2018 στη Μάλτα.

Εκτός από την αποβολή του Ανδρέα Χριστοδούλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στη φάση της επίτευξης των Σουηδών, κατά τη διάρκεια του αγώνα με κίτρινη κάρτα χρεώθηκαν Φράγκου, Γουϊλερ και Ζαχαρίας Άδωνη.

Μετά τη σημερινή νίκη της Τουρκίας επί της Μάλτας με 4-2 ο βαθμολογικός πίνακας διαφοροποιήθηκε και η Εθνική μας οπισθοχώρησε στην 5η θέση.

Η Σουηδία με τη νίκη της διατήρησε τις ελπίδες της στο κυνηγητό της πρώτης θέσης (που σήμερα κατέχει το Βέλγιο) στον έκτο όμιλο.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top