ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανησυχούν οι οδηγοί στον αυτοκινητόδρομο βλέποντας τις φλόγες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανησυχούν οι οδηγοί στον αυτοκινητόδρομο βλέποντας τις φλόγες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ορατές από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας είναι οι φλόγες της πυρκαγιάς που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης 27/3 στον σκουπιδότοπο του Κοτσιάτη.

Πολλοί ήταν οι οδηγοί που επικοινώνησαν με την ιστοσελίδα μας αναφέροντας μας το συμβάν το οποίο έχει επιληφθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία εδώ και ώρες.

 Η φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία στα όρια του σκουπιδότοπου ελέγχεται από την Πυροσβεστική άντρες της οποία θα παραμείνουν στο χώρο όλο το βράδυ καθώς η φωτιά δεν αναμένεται να σβήσει σύντομα.

 Ως εκ τούτου δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς δεν κινδυνεύουν ούτε άνθρωποι ούτε σπίτια.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE