ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν τον… εμπνέει η Λάρισα! Τι πράττει με τους «μνηστήρες» ο Μαργκάσα

Δεν τον… εμπνέει η Λάρισα! Τι πράττει με τους «μνηστήρες» ο Μαργκάσα

Έίναι γεγονός πως εδώ και αρκετές μέρες, κυρίως από Ελλάδα μεριά, υπήρξαν οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα που φέρουν την ΑΕΛ Λαρίσσης να έχει κάνει πρόταση στον Ρενάτο Μαργκάσα.

Ο Κυπροποιημένος ποδοσφαιριστής από την πρώτη στιγμή που του έγινε η πρόταση, δεν παρουσιάζεται και τόσο θετικός για να μετακομίσει στην ομάδα όπου ηγείται ο Αλέξης Κούγιας. Μιας και ο λόγος για τον κύριο Κούγια, ο «Αιχμηρός» έμαθε ότι αυτός έχει μεσολαβήσει, έχει κάνει την επαφή, για πρόταση προς τον Μαργκάσα, αλλά όποια και εάν ήταν η οικονομική πρόταση δεν ενθουσίασε τον Κυπροποιημένο άσο της Ομόνοιας.

Βέβαια εώ και καιρό είναι γνωστό και το ενδιαφέρον της Πάφου FC για τον Μαργκάσα, αλλά ούτε και εκεί είναι θετικός μέχρι στιγμής ο παίκτης για να αγωνιστεί στη νέα σεζόν.

Ο «Αιχμηρός» από καλή πηγή έμαθε πως ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε πρόταση από ακόμη μία πρόταση της Ελλάδας, του «βεληνεκούς», εκτοπίσματος, της ΑΕΛ Λαρίσσης μπορούμε να πούμε, αλλά ούτε και αυτήν τον ικανοποιεί, ενώ ήδη και Κυπριακές ομάδες γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του.

Ο ίδιος ο παίκτης θέλει πρωτίστως να τελειώνει μία και καλή με την Ομόνοια, να έχει το χαρτί ελευθέρας στο χέρι και ακολούθως να ασχοληθεί, να αξιολογήσει τις προτάσεις που θα έχει μπροστά του, μιας και θεωρεί δεδομένο και ο ίδιος ότι μέρα με τη μέρα θα έχει όλο και περισσότερες προτάσεις ενώπιον του, είτε από Κύπρο, είτε από εξωτερικό (δεν είναι ανάγκη μόνο από Ελλάδα).

Στην παρούσα χρονική στιγμή ακόμη τίποτα δεδομένο, τίποτα δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, για το ποια θα είναι η φανέλα της ομάδας που θα φορεί στη νέα σεζόν ο Ρενάτο Μαργκάσα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top