ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολόκληρη η συνέντευξη της πρεσβυτέρας και οι θέσεις του ιερέα σε VIDEO

Ολόκληρη η συνέντευξη της πρεσβυτέρας και οι θέσεις του ιερέα σε VIDEO

Η σύζυγος του καταδικασθέντος ιερέα στην υπόθεση της Ελένης Φραντζή, έδωσε (28/03) τη δική της εκδοχή σε σχέση με τα επίμαχα γεγονότα (βλ. video πιο κάτω).

Μετά τον θάνατο της 33χρονης σε προάστιο της Λευκωσίας (23/03), επανήλθε στο προσκήνιο η προσωπική της ιστορία. Η άτυχη κοπέλα φερόταν να κακοποιείτο σεξουαλικά από την ηλικία των 4 χρόνων, οπότε την επιμέλειά της είχε αναλάβει ανάδοχος οικογένεια, αυτή του ιερέα.

Ο ιερέας καταδικάστηκε για την κακοποίηση της Έλενας και φυλακίστηκε για περίοδο 18 μηνών.

Ωστόσο, άνθρωποι του κύκλου του πατρός βλέποντας τον σάλο που ξέσπασε την τελευταία εβδομάδα μετά τον θάνατο της Έλενας, έλυσαν τη σιωπή τους. Ισχυρίζονται πως η Έλενα είχε ψευδορκήσει για να βάλει τον πάτερ στην φυλακή, παρασυρμένη από ανθρώπους που την πλήρωσαν για να το κάνει αυτό και οι οποίοι ήθελαν να εκδικηθούν τον ιερέα.

Το ThemaOnline τις τελευταίες ημέρες κάλυψε διακριτικά τα γεγονότα και συνειδητά απέφυγε να δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες που δεν είχαν να κάνουν με την υπόθεση. Την ίδια στιγμή κάναμε δημοσιεύσεις μόνο σχετικές με την υπόθεση και οι οποίες κρίναμε ότι εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.

Πιο κάτω παραθέτουμε το VIDΕΟ με τη συνέντευξη της πρεσβυτέρας στο SIGMA (εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» με την Κατερίνα Χριστοφίδου), αλλά και τις τοποθετήσεις του ιερέα:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top