Αδιανόητο… (Θύρα 9)

Αδιανόητο… (Θύρα 9)

Προκαλεί εντύπωση και απορίες στον κόσμο της Ομόνοιας η τοποθέτηση-επισήμανση της «Θύρας 9», για τον υποψήφιο επενδυτή από την Αμερική.

Αναφερόμαστε φυσικά στο κομμάτι με τα ερωτήματα, όπου τονίζουν πως η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, δεν είναι ενήμερη για ένα τόσο σοβαρό θέμα!

Πραγματικά, αδιανόητο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα έξι ερωτήματα της ΘΥΡΑ 9 για τον επενδυτή – Ανακοίνωση με αιχμές και καρφιά

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE