Πως θα αντιδράσει;

Πως θα αντιδράσει;

Στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι κερκίδες του ΓΣΠ πραγματικά «έβραζαν» προς το πρόσωπο του Αϊρόσα.

Όπως καλά θα θυμάσται στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι οπαδοί της Λευκωσιάτικης ομάδας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τα είχαν με τον αμυντικό της ΑΕΛ και τον αποδοκίμαζαν έντονα όποτε ακουμπούσε την μπάλα.

Η ΑΕΛ μετά τον επεισοδιακό αγώνα στο γήπεδο της πρωτεύουσας θα κληθεί να ξαναγωνιστεί στο ΓΣΠ.

Πάντως θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε το πως θα αντιδράσει ο ακραίος αμυντικός της ΑΕΛ, αλλά και ποιας αντιμετώπισης θα τύχει και πάλι από τους φίλους των «γαλαζοκιτρίνων».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου σήμερα Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, ενόψει των εορτών του Πάσχα, προέβη σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE