ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Συγκρούστηκαν εφτά οχήματα

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Συγκρούστηκαν εφτά οχήματα

Στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (31/3), ενεπλάκησαν επτά οχήματα.

Καραμπόλα επτά οχημάτων σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος του Κοτσιάτη.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, παρά το γεγονός ότι στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα, δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Λόγω του τροχαίο σημειώθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση, ωστόσο γίνονται ενέργειες από την Αστυνομία για να μετακινηθούν από τον αυτοκινητόδρομο τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, ώστε να επανέλθει η ομαλή κίνηση των υπόλοιπων οχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.