ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Συγκρούστηκαν εφτά οχήματα

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Συγκρούστηκαν εφτά οχήματα

Στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (31/3), ενεπλάκησαν επτά οχήματα.

Καραμπόλα επτά οχημάτων σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος του Κοτσιάτη.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, παρά το γεγονός ότι στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα, δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Λόγω του τροχαίο σημειώθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση, ωστόσο γίνονται ενέργειες από την Αστυνομία για να μετακινηθούν από τον αυτοκινητόδρομο τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, ώστε να επανέλθει η ομαλή κίνηση των υπόλοιπων οχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.