ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Συγκρούστηκαν εφτά οχήματα

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Συγκρούστηκαν εφτά οχήματα

Στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (31/3), ενεπλάκησαν επτά οχήματα.

Καραμπόλα επτά οχημάτων σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος του Κοτσιάτη.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, παρά το γεγονός ότι στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα, δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Λόγω του τροχαίο σημειώθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση, ωστόσο γίνονται ενέργειες από την Αστυνομία για να μετακινηθούν από τον αυτοκινητόδρομο τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, ώστε να επανέλθει η ομαλή κίνηση των υπόλοιπων οχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE