ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Συγκρούστηκαν εφτά οχήματα

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Συγκρούστηκαν εφτά οχήματα

Στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (31/3), ενεπλάκησαν επτά οχήματα.

Καραμπόλα επτά οχημάτων σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος του Κοτσιάτη.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, παρά το γεγονός ότι στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα, δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Λόγω του τροχαίο σημειώθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση, ωστόσο γίνονται ενέργειες από την Αστυνομία για να μετακινηθούν από τον αυτοκινητόδρομο τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, ώστε να επανέλθει η ομαλή κίνηση των υπόλοιπων οχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE